Om oss

Mattia Felletti är professionell kock och driver företaget Italian Food i Stockholm. Han kommer från den vackra staden Comacchio i norra Italien, strax nedanför Venedig. Mattias morfar har drivit ett flertal italienska restauranger och därav Mattias intresse för matlagning. Efter det har han skolat sig till kock och arbetat med en del av de bästa kockarna i Italian. Han har också varit med och startat Jamie Olivers restaurang i Stockholm för ett par år sedan. Efter det började han driva eget för att kunna sprida sina kunskaper i köket även till andra.

Italian food serverar dig den bästa maten från italien tillagad från grunden och alltid med färska samt ekologiska råvaror. Vår risotto och pasta är gamla familjerecept som gått i arv i generationer! Under vinterhalvåret serverar vi även italiensk spezzatino som är ett långkok på högrev med grönsaker. Vi erbjuder dessutom italienska delikatesser såsom gressini, ostar, salamin och hemmagjord pesto.

Vi arbetar med foodtruck, catering, event, hyr en kock och erbjuder dessutom matlagningsskola för den som vill lära sig mer om det italienska köket.

 

B E N V E N U T I !